DE LEDIKANTJES SPECIALIST VAN NEDERLAND
MET VELE LEDIKANTJES AANBIEDINGEN OP ALLE LEDIKANTEN!

Ledikanten

Als je het hebt over ledikanten kan kun je dan verschillende soorten in bedoelen. Is het ledikant bedoeld voor een vader en moeder, of voor een opa en oma, of een kind, of een baby, of voor een logee die zomaar eens komt slapen. Afhankelijk voor welke doelgroep de ledikanten zijn kies je een type ledikant. De ledikanten die we nu gaan beschrijven zijn voor kinderen tot ongeveer veertien jaar oud en wel eenpersoons.

Wat zijn nu de verschillende soorten ledikanten die er op de markt zijn voor de kinderen en wat zijn de verschillen:

1. Baby ledikant

2. Peuter ledikant

3. Kinder ledikant

4. Tiener ledikant

 

- Baby ledikant: dit ledikant is geschikt voor kinderen van 0 tot ongeveer 4 jaar en heeft de afmeting van 60 centimeter breed en 120 centimeter lang. Het is belangrijk bij dit soort ledikanten dat het voldoet aan de veiligheidseisen van het beddenbesluit, dat door de overheid is vastgesteld zodat je baby zo veilig mogelijk kan slapen.

- Peuter ledikant: dit ledikant is geschikt voor kinderen van ongeveer drie jaar tot en met ongeveer 9 jaar en heeft de afmeting van 70 centimeter breed en 150 centimeter lang. Het peuter ledikant heeft vaak een wat opstaande rand zodat als je peuter wat onrustig of woelig slaapt hij of zij niet makkelijk eruit kan vallen. Ook is het handig om dit ledikant met een kant tegen de muur te zetten en aan de andere kant een uitval beveiliging te plaatsen.

- Kinder ledikant: dit ledikant is geschikt voor kinderen van ongeveer vier jaar tot en met twaalf jaar en heeft vaak de afmeting van 90 centimeter breed en 200 centimeter lang. Ook heeft soms het kinderledikant een afmeting van 80 centimeter bij 190 centimeter lang. Vaak heeft het kinder ledikant een kinderlijk thema, zoals stripfiguren (Nijntje, Mickey Mouse )of een beroep (Brandweer of Prinses)

- Tiener ledikant: dit ledikant is geschikt voor kinderen van ongeveer vier jaar tot en met ongeveer twintig jaar en heeft vaak de afmeting van 90 centimeter breed en 200 centimeter lang. De uitstraling van dit ledikant heeft meestal een volwassen uiterlijk en kan afwijken in hoogte. Om namelijk de kamer optimaal te kunnen benutten wordt regelmatig een half hoogslaper (ongeveer 120 hoog en onder ruimte om de spelen studeren of op te bergen) of een hoogslaper ( ongeveer 160 hoog en onder veel ruimte om te studeren of op te bergen).

Om nu een goed overzicht te krijgen van deze ledikanten adviseren wij je om naar van Asten in Tilburg te gaan. Deze ledikanten specialist heeft alles overzichtelijk en volledig in thema’s aangekleed in de winkel staan en de deskundige verkoper staan klaar om je netjes te helpen. Daarnaast hebben wij altijd voor u de beste goedkope kinderkamers geselecteerd. Dus snel tot ziens bij van Asten in Tilburg.

 

Meest verkochte ledikantjes

ledikantjes facebook
Ledikantjes laagste prijsgarantie

Ledikantjes merken

qui-img

© 2011 - Ledikantjes .eu- Alle rechten voorbehouden | Powered by Genioweb