DE LEDIKANTJES SPECIALIST VAN NEDERLAND
MET VELE LEDIKANTJES AANBIEDINGEN OP ALLE LEDIKANTEN!

Kinderbed

Als je kindje toe is aan een kinderbed, is hij of zij vaak net het baby bed of het peuter bed ontgroeit. We bedoelen dus vaak met de term kinderbed, dat een kind van ongeveer 3 a 4 jaar een eigen groot bed gaat krijgen en dat ook vaak een eigen sfeertje gaat ontstaan op de kamer van dat kind. De maat van het kinderbed is vaak 90 centimeter breed en 200 centimeter lang.

 

Wat kom je tegen als je naar een kinderbed op zoek gaat ?

Waar moet je opletten als je een kinderbed aanschaft ?

Wat zijn leuke accessoires rondom het kinderbed ?

Waar moet je zijn om een kinderbed aan te schaffen ?

 

Als je op zoek gaat naar een kinderbed dan kom je vaak een thema tegen waarin je de sfeer van een kinderbed wilt zetten. Een gezellig kamertje maken waarin het kinderbed de centrale plaats inneemt. Thema’s waarin een kinderbed kan staan zijn bijvoorbeeld:een prinsessen bed, of een voetbalbed, of een stripfigurenbed b.v. Hello Kitty of Nijntje. Met zo’n thema maak je vaak een heel leuk sfeertje van het kinderbed op de kinderkamer.

 

Belangrijk is ook om bij de aanschaf van een kinderbed de veiligheid en de kwaliteit goed te bewaken. Als we bedoelen veiligheid en kwaliteit dan achten we het belangrijk dat je let op: 1. een goede bed bodem, die stevig is om op te liggen en of staan (kinderen spelen natuurlijk altijd wel op een kinderbed), dat deze bed bodem stevig vastzit aan het bed en dat de bed bodem een krachtige vering heeft en dus niet door gaat hangen.

2. geen scherpe delen: zorg ervoor dat er geen onveilige scherpe delen of uitsteeksels zijn aan het kinderbed van jou keuze voor jou kindje.

3. een goed matras: dat goed veert, goed ademt, dat anti allergisch is en wat niet doorzakt na een korte tijd in gebruik te hebben.

 

Het is ook erg fijn en prettig om veel leuke accessoires te hebben rondom het kinderbed van jou keuze. Om je wat tips te geven voor wat leuke accessoires in verband met het kinderbed: ten eerst, een kleurrijk en gezellig dekbed overtrek, ten tweede een leuke lamp op de kinderkamer eventueel gecombineerd met een bijpassend wandlampje en of nachtlampje (wat ook geschikt moet zijn als lees lamp), ten derde: hele gezellige gordijnen, ten vierde: een heel leuk behangetje of de wanden in een leuke kleur geverfd.

 

Als je een kinderbed wilt aanschaffen dan kun je eigenlijk het beste naar een kinderbedden specialzaak gaan. Daar hebben ze vele soorten, kleuren, maten en modellen kinderbedden naast elkaar staan. En als dan echt ook alles in een leuke en gezellige sfeer wilt aanschouwen dan voel je je direct thuis bij van Asten in Tilburg.

 

Meest verkochte ledikantjes

ledikantjes facebook
Ledikantjes laagste prijsgarantie

Ledikantjes merken

qui-img

© 2011 - Ledikantjes .eu- Alle rechten voorbehouden | Powered by Genioweb